Planted 72 cells yesterday 2/27/15. This year we're going with the following varieties:
1. Vulcan
2. Elo De Ecuador
3. Sigaretta de Bregamo
4. Pusa Jwala
5. Criolla de Cocina
6. Piment de Bresse
7. Aji Colorado
8. Numex Conquistador
9. Sulu Adana
10. Aleppo
11. Yalova Charleston
12. Murupi Amarela
13. Jalachuan
14. Bahamian Goat
15. Numex Pinata
16. Purple Beauty
17. Onza Amarillo
18. Orange Rocoto
19. Bell of Gollu
20. Tobasco
21. Traveller Jalapeno
22. Mulato Isleno
23. Peguis
24. Greek Pepperoncini
25. Italian Pepperoncini
26. Jalafuego
27. Fish pepper
28. Trinidad Spice
29. Long red cayenne
30. Padron
31. Chimayo
32. Cheongyang Gochu
33. Numex Mirasol
34. Pimente d'Espelette
35. Jemez Pueblo
36. Alcalde
37. Surinam 8
38. Numex Spanish Piquillo
39. Fresno
40. St Helena
41. Giant Aconcagua
42. Bishop's Hat
42. Jamaican Gold
1. Vulcan
2. Elo De Ecuador
3. Sigaretta de Bregamo
4. Pusa Jwala
5. Criolla de Cocina
6. Piment de Bresse
7. Aji Colorado
8. Numex Conquistador
9. Sulu Adana
10. Aleppo
11. Yalova Charleston
12. Murupi Amarela
13. Jalachuan
14. Bahamian Goat
15. Numex Pinata
16. Purple Beauty
17. Onza Amarillo
18. Orange Rocoto
19. Bell of Gollu
20. Tobasco
21. Traveller Jalapeno
22. Mulato Isleno
23. Peguis
24. Greek Pepperoncini
25. Italian Pepperoncini
26. Jalafuego
27. Fish pepper
28. Trinidad Spice
29. Long red cayenne
30. Padron
31. Chimayo
32. Cheongyang Gochu
33. Numex Mirasol
34. Pimente d'Espelette
35. Jemez Pueblo
36. Alcalde
37. Surinam 8
38. Numex Spanish Piquillo
39. Fresno
40. St Helena
41. Giant Aconcagua
42. Bishop's Hat
42. Jamaican Gold